När Atea Region Väst skulle genomföra en verksamhetsbaserad arbetsplats tog vi hjälp av Senab. Som ledningsrepresentant deltog jag i besluten kring hur projektet skulle genomföras. Vi insåg tidigt värdet av att investera i proaktivt arbete med Annicka som rådgivare och förändringsledare under projektets genomförandefas.Annicka har en fantastisk förmåga att engagera och skapa förståelse för hur ett förändringsprojekt skall genomföras i ledningsgrupper. Annicka har mycket lång erfarenhet av liknande förändringsprojekt som vi genomförde och gav oss värdefull insikt i hur vi säkerställer ett lyckat projekt med tydliga effektmål. Annicka ledde oss som ledningsgrupp och gav oss verktyg för att förankra den nya verksamhetsbaserade arbetsplatsen i organisationen.

Jag kan varmt rekommendera Annicka till alla som funderar på att skapa bästa förutsättningarna för sina medarbetare genom en verksamhetsbaserad arbetsplats.

//Cecilia Ursholm, Sales Manager/Försäljningschef

Annicka har under de senaste åren stöttat vår ledningen i arbetet med vårt kontors projekt – ”Framtidens kontor”. Hon har genom professionellt ledarskap i flertalet Workshops både med ledning, fackliga ombud, AMO och medarbetare, väglett och stöttat oss i vår process med att arbeta fram ett mer verksamhetsanpassat arbetssätt som kommer att passa vår verksamhet och som stödjer vår framarbetade Vision.

// Maria Karlsson,
Sektionschef Ekonomi TTS Marine AB

I had the pleasure of working with Annicka for a periode of 1 year from 2014 to 2015. She was supporting the Norwegian Management team regarding Workplace Strategy and implementation of new work methods. The company was taking on big changes and it was extremely important to have all employees onboard.

In addition to coaching the management team, Annicka was a great asset to us in helping communicate and train all employees to understand the future callenges and that change was inevidable. She did this in an extremely inspiring and engaging way and the process was a big success. Annicka is extremely professional and an experienced speaker with the ability to reach everyone with a good sense of honesty and humor.
Hope to someday work with Annicka again!

//Kari- Anne Skolt,
BBA/ Change Management

Jag träffar dagligen nya människor inom ramen för mitt arbete men det är inte ofta jag träffar någon som Annicka. Hon är en härligt varm och positiv person full av spontanitet och energi. Hon är dessutom mycket skicklig på att känna av stämningar och hon hittar alltid en väg fram där alla kan känna sig delaktiga och inspirerade. Egentligen är inte Annicka en person som behöver den här typen av rekommendationer av någon som mig för jag har svårt att tänka mig ett sammanhang där hon inte skulle kunna bidra med värde oavsett situation eller företag. Jag ger därför Annicka mina bästa rekommendationer.

// Patrik Färdow, COO at Orkla Food
Regional Supply Chain Manager EMEIA på Akzo Nobel Surface Chemistry AB

I had the pleasure to work together with Annicka in a project. It was an opportunity for me to get inspiration and great learning as Annicka is not only professional with high knowledge in her responsibilities but also a true energiser.

// Camilla. H. Hesselbom,
Regional Supply Chain Manager EMEIA på Akzo Nobel Surface Chemistry AB

Annicka is a very positive and energetic person with a big heart.
She entrances the audience with her lectures and is very professional. I highly recommend Annicka as a lecturer or coach.

//Daniel Ågren
Seniorkonsult på Maquire | Rekrytering, utvärdering och utveckling av ledare

Jag har arbetat med Annicka vid ett flertal tillfällen och i olika ledningsgrupper och ALLTID fått ut ett bra resultat. Beroende på hur olika ledningsgrupper ser ut och vad man befinner sig på resan så har de olika processerna sin egen tid. Att arbeta med Annicka har gjort denna processen mycket kortare med att få till en bra struktur (ordning o reda).

Många gånger tar vi mycket för givet d v s att vi vet hur vi tar beslut och att alla förstår besluten, men genom att fördjupa oss i beslutsgång, orsak till besluten, konsekvenser m.m. så har vi inte bara fått en tydligare kommunikation, utan en mycket snabbare utveckling av gruppen (homogen grupp) och en personlig utveckling. Parallellt med att arbeta med grupputveckling så har jag prövat så att alla deltagare i ledningsgruppen erbjudits inidviduell coaching. På så sätt har vi fått ett fantastiskt resultat och en snabb utveckling. Kan rekommenderas vid helt nya konstellationer. Att arbeta med förväntningar i ledningsgruppen har också varit väldigt givande.

//Tony Persson
Manager Telia Sonera

I mere end 10 år har Jonas Hartman arbejdet sammen med Vølund i forbindelse med udstillinger, messer og diverse marketingaktiviteter. Jonas har budt ind med mange positive input bl.a. omkring opbygning af messestande, hvor det har været vigtigt for Vølund at få synliggjort, hvilke løsninger vi kan tilbyde til det danske marked.

Ligeledes har Jonas udarbejdet forskellige marketingaktiviteter, og været behjælpelig med mange forskellige praktiske opgaver i forbindelse med aktiviteter overfor vores kunder.

Jonas har altid udført alle opgaver til vores fulde tilfredshed. Jeg kan varmt anbefale Jonas Hartman

//Niels Peter Skov,
Salgs- & Marketingschef, Vølund Varmeteknik A/S .

Annicka är en extremt engagerad och högpresterande inspirationskälla. Hennes motto att skapa skillnad och att alltid ha rätt attityd blir, tack vare hennes fantastiska utstrålning både trovärdigt och djuplodande. Hennes öppenhet, erfarenheter och sociala förmåga gör att det alltid är roligt att vara i kontakt med henne!

//Linda Dorthé Lundberg
Business Growth Manager

Jag gillade att samarbeta med Annicka för hennes förmåga att gå rakt på problemens kärna. Hon hjälpte oss lösa dessa med hög energi och gott humör. Dessa egenskaper kombinerat med hennes förmåga att kommunicera med olika personlighetstyper var av stort värde för Kontentan.
//Thure Eneroth
Ex CEO, Ex Publisher, Moving on

Annicka är verkligen en underbart inspirerande person och hennes positiva energi smittar lätt av sig. Hennes föredag är kloka, positiva och man får många bra tankeställare och ideér.

//Malin Cardemar
Marketing & Communications Manager Consilium Marine & Safety AB

Med sin kombination av energigivande och kunskap är Annicka ett riktigt proffs både på att föreläsa och som bollplank i individuella diskussioner. Kvicktänkt, fokuserad och intresserad snappar hon snabbt upp idéer och bygger vidare på dem samtidigt som hon skapar embryon för nya idéer. Jag har haft nöjet att arbeta med Annicka både som kund och som kollega.

//Anders Edshage, Group CFO at AP&T Group

Annickas föreläsningar har givit inspiration och engagemang. Hon utbildar genom att utmana, vilket jag upplever ger bättre effekt.

//Tove Averdal
Human Resources at Västsvenska Handelskammaren

For a period of time during 2008-2009 I had Annicka as a coach on a regular basis. Annicka helped me develope both my personal and professional sides. The fact that my employer at that time saw the benfit of coacheing their leaders was of great value for me.
Annicka has a high professional profile and deliver her services with high quality and a constant positive attitude.

// Andreas Bilen
Concept Manager Collaboration ATEA

Jag fick kontakt med Annicka efter att ha lyssnat på ett föredrag med henne. De Annicka pratade om runt bl a coacing kändes helt rätt. Hade sedan förmånen att få jobba med Annicka kring min egen utveckling och för att bygga mitt team. På ett mycket professionellt sätt ser Annicka till att man arbetar sig framåt, ser saker ur nya vinklar och utvecklar både sig själv och sitt team. Skulle gärna arbeta med Annicka igen framöver.

//Jenny Faldt
Global Clinical Development & Evidence Strategy Director på Mölnlycke